TRANSPORT
Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta.
Transportul se asigură prin firme de curierat sau companii de transport.
Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 5 zile lucratoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.
Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.


RETUR
Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna gratuit și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, timp de 30 de zile, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care nu vor fi impachetate in ambalajele originale. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail: contact@coti.ro, unde vor specifica următoarele:
-     produsul/produsele pe care doresc să le returneze
-     motivul returului
-     opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei